Posted By Costin

Blogging: BitDefender lanseaza blogul HOTforSecurity.com


Ca si cum nu ne-am dat seama pana acum care e directia :-), BitDefender a lansat ieri dimineata, oficial, blogul HOTforSecurity.com, cu informaţii fierbinţi despre lumea securităţii IT, discuţii aprinse despre ameninţările informatice de pe reţelele sociale, ponturi de protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase de pe dispozitivele mobile şi demonstraţii video despre cum pot fi dejucate diverse escrocherii informatice.

bitdefender

F/K/A malwarecity.com, deductie logica prin prisma articolelor datorita carora arhiva hotforsecurity.com dateaza din 2008 (aveti aici primul articol) + a redirectului 301, oficialii BitDefender spun ca HOTforSecurity este destinat oricărui cititor care crede că un pic de umor nu strică, ba, dimpotrivă, ajută la găsirea unor soluţii pentru probleme cât se poate de serioase.

HOTforSecurity plasează domeniul securităţii pe internet acolo unde acesta merită să fie: între cele mai fierbinţi cinci puncte de interes din sfera online-ului. Blogul acoperă tot ce ţine de securitatea datelor şi evoluţia programelor periculoase, lămureşte dileme legate de pericolele din spatele linkurilor sau a ataşamentelor necunoscute primite pe email sau pe reţelele sociale. Toate astea dintr-un punct de vedere al expertului care ştie să-ţi spună şi o glumă bună.

Adam Brown, editor sef

Nota: BitDefender este o companie de software de antivirus infiintata in noiembrie 2001 de catre Florin Talpes, unul dintre cei mai cunosctuti antreprenori IT din Romania, ca urmare a rebranding-ului AVX, AntiVirus eXpert, o solutie destul de cunoscuta in acea perioada in Romania (detalii).

In prezent, BitDefender are sediul central in Silicon Valley, cu reprezentante in SUA, Romania, Germania si Spania, ultimele doua fiind primele tari “atacate” de catre producatorul roman, inca din 2003.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments