Posted By Costin

Viralul de vineri: Cea mai misto campanie online pe care am vazut-o vreodata!


Viralul de vineri de astazi este clipul de mai jos. Clip care, in 10 zile, aproape ca a atins 13 milioane de vizualizari pe Youtube, peste 600,000 de postari pe Facebook si aproape 400 de bloguri care l-au preluat. Insa, astazi cifrele sunt irelevante. Relevanta este campania cu totul.

Vizualizati clipul, caci de abia la final incepe aventura. Un proiect special cu Youtube, aplicatii pe Facebook, aplicatii mobile si tehnologie pentru a te face sa te reintorci la sport si cu siguranta alte cateva zeci de lucruri pe care nu am avut timpul necesar sa le explorez. Apropo, stiati ca un tricou de la Nike este fabricat din aproximativ 7 peturi? 🙂

Enjoy, si poate lasati un comentariu cu ce ati mai descoperit!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments