Posted By Costin

CHELBEX azil PINPIN scriu GOSTAT


Nuance Communications (NASDAQ: NUAN), o companie ce ofera solutii de voce si limbaj atat B2C cat si B2B, a lansat ieri Dragon Dictation si Dragon Search in limba romana, cele doua aplicatii (compatibile numai cu iPhone, iPod touch si iPad), disponibile, de altfel, in 33 de tari in momentul actual, permitand utilizatorilor sa dicteze usor si rapid mesaje text tip SMS, email-uri, statusuri pe retelele sociale, ori sa caute informatii pe internet.

Download: Dragon Dictation | Dragon search

dragon

Pentru o acuratele perfecta dezvoltatorul recomanda utilizarea castilor cu microfon, sau pozitionarea microfonului device-ului pe care-l folosim in momentul dictarii catre gura. Mai mult decat atat, pentru iPad aplicatia isi si arata, printr-o pictograma care sta pe ecran 2-3 secunde, unde se afla microfonul. Altfel, mesajele voastre pot aparea pe retelele sociale asa, ori asa. Funneah 🙂

Aplicatia ar fi destul de misto de folosit, de exemplu, pentru a comenta impreuna cu prietenii de pe retelele sociale un meci, ori un film, pentru a face live microblogging de la diferite evenimente, ori pentru a o folosi in timp ce ne aflam la volan, pentru a anunta unde sunt radarele :-). Si sunt doar cateva exemple pe care le-am gasit in cateva secunde.

Cred ca m-as putea obisnui cu ea in calatoriile mele :-). Voi la ce ati folosi-o?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments