Posted By Costin

Cine-i tine de urat magnetelului de pe frigiderul tau?


Zilele acestea m-am jucat cu o imprimanta de marimea unui HDD extern, portabila, usoara, ce poate fi folosita foarte simplu de catre posesorii unui telefon mobil de tip smartphone ce opereaza cu Android, de exemplu. Imprimanta se numeste Grey Label™ Instant Mobile Printer, o produce Polaroid si, in Romania, o importa ABN Systems, proprietarul casti.ro.

Polaroid Grey Label Instant Mobile Printer

Ce mi-a placut foarte tare la imprimanta asta este ca, pe langa modalitatea clasica de a imprima ceva, si anume legata printr-un cablu de un calculator / laptop (cablu care, btw, nu vine la pachet), ea poate fi conectata foarte usor la un telefon mobil smartphone, ori camera foto care are functie nativa de conectare la o imprimanta.

Pentru utilizare, imprimanta este insotita de un manual pliant in 5 limbi internationale de care, insa, nu veti avea nevoie sa-l cititi, decat pentru a invata semnalele optice ale celor 3 leduri, imprimanta putand fi operata si de un copil ce urmeaza cursurile unei scoli generale :-).

Fotografiile astfel obtinute le puteti plasa rapid pe frigider, alaturi de nelipsitul magnetel pe care il cumparati in calatorii. Iar daca imagini cu imprimanta v-am oferit deja, iata si un clip demonstrativ, clip in care printez 3 fotografii personale folosind un telefon mobil cu Android si aceasta aplicatie.

Profit de aceasta ocazie pentru a anunta lansarea gadget de weekend, o rubrica saptamanala dedicat gadget-urilor care ajung la mine pentru a le testa.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments