Posted By Costin

Cine sunt participantii la trainingul sustinut de Philip Kotler pe 1 iunie?


Din datele participantilor la trainingul certificat in Marketing 3.0 pe care-l va sustine profesorul Philip Kotler pe 1 iunie, la Ateneul Roman, aflam ca aproape 20% dintre acestia ocupa cea mai inalta pozitie in companiile pe care le conduc, ori detin, peste 26% ocupa pozitia cea mai inalta din departamentul de marketing, iar 15% sunt Brand Manageri.

Ca verticale, FMGC este reprezentata de 26% dintre participanti, 18% sunt din industria farmaceutica, 13% din telecom, in timp ce domeniul financiar bancar este reprezentat de 10% dintre participanti.

Va reamintesc faptul ca cititorii refresh.ro beneficiaza de o reducere de 5% prin folosirea codul promotional refresh.ro in pagina de inscriere. Altfel, membri IAA, IAB, ARRP, RAC si ASEBUSS / EXEC-EDU primesc 10% discount, iar companiile care trimit intre 5 si 20 de participanti primesc intre 5% si, respectiv, 20% discount.

Pretul unui bilet este de 600 de euro (+ TVA). Detalii pe pagina oficiala, ori pe Facebook.

marketing-30-functii

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments