Posted By Costin

Continut online contra cost in Romania?


Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) va organiza, in 17 mai, de la ora 16, in cadrul RoNewMedia, o intalnire a marilor publisheri cu reprezentantii companiei care este considerata ca avand un potential model de success pentru monetizarea continutului online (vezi eticheta continut online contra cost).

Moderata de catre Stefan Voinea, reprezentant al “Gazetei de Sud”, discutia va avea ca punct de reper proiectul Piano Media si invitati pe Tomas Bella, CEO si Jan Cifra, Head of Business Development & CFO, Piano Media.

Accesul membrilor BRAT la dezbatarea organizata la RoNewMedia 6.0 este gratuit, pe baza de inscriere pana pe data de 10 mai, la adresa [email protected] Altfel, bilete la RoNewMedia 6.0 se pot cumpara de aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments