Posted By Costin

Divertisment: De la o echipa de baseball, la reactia unui copil trezit din somn cu Nirvana (viralul de vineri)


Peste 310,000 de share-uri pe Facebook si aproape 150 de posturi pe bloguri au facut ca un clip inregistrat de catre echipa de baseball de la Harvard intr-un microbuz in care baietii au interpretat melodia Call Me Maybe (Carly Rae Jepsen) sa inregistreze, in 10 zile, peste 7 milioane de afisari pe Youtube.

Si pentru a incepem vinerea intr-un ton si mai vesel, mai jos aveti si un clip postat pe Youtube luna trecuta, care a reusit sa stranga pste 6.5 milioane de afisari pe spatele unui copil trezit din somn cu Breed de la Nirvana. Si, odata trezit, acesta incepe sa… insa mai bine va las sa vedeti clipurile de saptamana aceasta. 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments