Posted By Costin

evenimente.NET: Marketing360 (13-14 iunie / JW Marriott Bucharest Grand Hotel)


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Pentru doua zile, in 13-14 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, are loc cea de-a cincea editie a Marketing 360, eveniment ce reuneste profesionisti locali si internationali in marketing, advertising, online si research.

Prima zi va include patru sesiuni de conferinte despre noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor, solutii pentru cele mai frecvente provocari in marketing si tactici pentru construirea unei strategii de promovare.

Ii veti putea asculta pe Adrian Alexandrescu, Managing Partner Interactions, Stefan Kolle, Partner Futurelab, Marko Njavro, Director de Marketing, Bergenbier SA, Traian Nastase, Online Project Manager GfK si Mihai Seceleanu, CEO & Founder InternetCorp.

A doua zi propune doua workshop-uri intensive: Digital Masters, despre ultimele tendinte si solutii de promovare in mediul online, si Loyal Customers, despre fidelizarea consumatorilor, dedicate unor grupuri foarte active de consumatori, sustinute de specialisti din industrie locali si internationali.

Link-uri utile: Pagina evenimentului | Ziua 1 | Ziua 2 | Inscriere

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments