Posted By Costin

Gazduire web: Servere dedicate cu 50% discount


In noiembrie, Hostway Romania lansa un serviciu dedicat de gazduire web ce include trei planuri de hosting pe servere dedicate, cu preturi cuprinse intre 99 si 349 EUR/luna. Activarea unui server se realizeaza complet automat si dureaza doar 20 de minute.

Serviciul a fost dezvoltat de catre Hostway Romania in parteneriat cu HP, serverele noi permitand automatizarea completa a serviciului, si Omnilogic, care a pus la dispozitie centrul de date si va furniza suport pentru serviciile de tip hosting sau cloud-computing.

Iar, in continuare, am doua vesti. Una proasta si una buna. Cea buna e ca preturile sunt cu discount 50% (de exemplu, inchirierea serverului de 99 de euro lunar este, de fapt, 200 de euro), cea proasta e ca promotia mai are valabilitatea doar 3 saptamani, pana in 15 iunie.

PS. Va semnalez faptul ca serverele comandate pana la 15 iunie 2012 vor pastra discountul de 50% pentru toata perioada contractuala. Tic-tac. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments