Posted By Costin

“Impreuna suntem mai puternici” (video), Vodafone Romania


Victor Rebenciuc

In seara aceasta, in sala de cinema din cladirea Willbrook (noul sediu Realitatea TV), Vodafone Romania a lansat in prezenta presei si a bloggerilor noua campanie “Impreuna suntem mai puternici“, clipul avandu-l la voce pe binecunoscutul actor Victor Rebenciuc.

La eveniment au fost prezenti si au vorbit despre avantajele de a face lucrurile impreuna, despre oameni, valori si sociaetatea romaneasca Raed Arafat (video), fondatorul Serviciului Mobil de Urgenta si Reanimare, canotorul olimpic Ivan Patzachin (video), actorul Victor Rebenciuc si Tudor Giurgiu (video), initiatorul Festifavului International de Film Transilvania (TIFF).

Din partea Vodafone Romania au vorbit Mihai Ghyka (video), director comercial Vodafone, si Inaki Berroeta (video), CEO Vodafone Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments