Posted By Costin

Marketing: In atentia studentilor de la FJSC


In perioada 9-23 mai, cu sustinerea Romtelecom, va avea loc concursul de proiecte “Lansarea Asociatiei Romane de Marketing”, in cadrul caruia studentii la FJSC, Universitatea Bucuresti, pot castiga 3 bilete de participare la Marketing 3.0, training de o zi, sustinut de catre profesorul Philip Kotler, pe 1 iunie, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Romtelecom | Marketing 3.0 (Philip Kotler)

Competitia se adreseaza studentilor din anii 2, 3 si Master de la specializarea Publicitate si Relatii Publice din cadrul FJSC. Propunerile inscrise in concurs vor fi analizate in baza unor criterii ce tin de caracterul inovator si fezabilitatea actiunilor propuse in bugetul specificat, precum si de respectarea intructiunilor din brief.

Toate detaliile sunt disponibile aici: marketing30.ro/concurs
Propunerile se primesc pana pe 23 mai, la [email protected]

Folositi cu incredere “trimite prin email”, Tweet si Like de mai jos, pentru a raspandi vestea. Multumesc.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments