Posted By Costin

Infografic: Cum poti sa-ti platesti facturile la utilitati folosind un smartphone?


De 2 saptamani stau cu factura de curent in rucsac, asteptand momentul in care, trecand pe langa sediul bancii, sa o pot plati de la bancomat, prin procedura pe care cred ca o stiti deja cu totii. Se scaneaza codul facturii, se trag bani direct de pe card. Aseara insa, am aflat ca acest lucru se poate face si de pe telefonul mobil.

Aplicatiile care se pot instala pe telefoanele cu iOS (download) si Android (download) de la Banca Transilvania permit, incepand de ieri, plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare a acestora. Cu alte cuvinte, nu te mai duci pana la banca, scoti telefonul din buzunar, deschizi aplicatia, scanezi codul de bare si gata. 😀

Mai jos aveti si un infografic simpatic care semnaleaza procesul descris mai sus :).

Infografic - BT24 Mobile Banking


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments