Posted By Costin

Lansari: ZF Corporate. Informatia e putere. Atunci cand o ai primul!


Ziarul Financiar, cel mai puternic cotidian de business din Romania, a lansat saptamana trecuta ZF Corporate, platforma ce se adreseaza in special firmelor si/sau factorilor de decizie din firme, inlocuind sectiunea cu plata ZF Exclusiv lansata in octombrie anul trecut.

Pretul pentru continutul livrat este de 200 de euro lunar (nu contine TVA si este valabil pentru 5 conturi de acces), insa se pot cumpara abonamente si pe industrii, detalii fiind disponibile aici. Participantii la RoNewMedia 6.0, eveniment ce va avea loc intre 16 si 18 mai, vor avea posibilitatea sa testeze platforma pentru 1 luna e zile.

Orlando Nicoara

Spre deosebire de ZF Exclusiv, ZF Corporate vine cu un site dedicat si o structura mai clara a ceea ce ofera, fiecare abonament are 5 conturi alocate, iar abonatii primesc, la pachet, si abonamente la editiile tiparite ZF si Business Magazin + toate cataloagele pe care le editam. (sursa)

Orlando Nicoara1, Director General Mediafax Group

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – Director General Mediafax Group. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments