Posted By Costin

Magazine online: Cat au influentat evenimentele sportive ale lunii mai cumparaturile online?


Un comunicat okazii.ro remis astazi a aratat ca evenimentele sportive ale lunii mai precum Finala Europa League, disputata la Bucuresti, Finala Champions League, precum si meciul de box dintre Lucian Bute si Carl Froch, au dus la o crestere cu 98,20%, respectiv cu 11,76%, a categoriilor Fotbal si Box, fata de aceeasi luna a lui 2011.

Comparativ cu cu aceeasi perioada a anului trecut, cele mai cautate articole si echipamente sportive ale perioadei au fost mingile de fotbal, cu o crestere de 147,98%, urmate indeaproape de aparatori, 144,35% si de ghetele de fotbal, 103,22%. Cele mai slabe cresteri le-au avut flueirele de abritru (17%), sorturile de fotbal (23%) si cautarea “echipamente sportive”, care a avut o crestere de 28%. Detalii in imaginea de mai jos.

PS. Manusile lui Lucian Bute despre care am amintit aici s-au vandut in cele din urma cu 10.001 euro!

okazii - Topul articolelor sportive cautate de romani


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments