Posted By Ioana

Securizeaza-ti Androidul cu Bitdefender Mobile Security


Produsul Bitdefender Mobile Security pentru Android a obtinut premiul PC Security Labs datorita ratei excelente de detectare a virusilor, fara alarme false. In urma unei evaluari a produsului destinat Androidului a obtinut un scor de 95.96%, fiind clasat in categoria produselor de top.

* Bitdefender Mobile Security pentru telefoanele mobile cu Android a fost lansat pe finalul lunii noiembrie a anului trecut.

Bitdefender Mobile Security a fost testat cu 816 tipuri de virusi alaturi de alte 15 produse pentru Android, iar pentru verificarea transmiterii unor alarme false solutiile de securitate au fost testate cu 200 de aplicatii neinfectate. Rezultatele au aratat ca produsul oferit de Bitdefender a obtinut un scor de aproape 100%.

Pericolele informatice sunt intr-o crestere accelerata, iar dezvoltarea de produse de securitate eficiente, precum Bitdefender Mobile Security, este cruciala pentru viitorul platformei si pentru linistea utilizatorilor”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Researcher, Bitdefender.

Aplicatiile pentru Android au inregistrat o crestere semnificativa a ratei de infectare in primele trei luni, in mod special cu amenintari ce vizeaza furtul de date personale, cea mai periculoasa aplicatie fiind Battery Doctor.

Puteti descarca gratuit produsul Bitdefender Mobile Security de aici, ori, in cazul in care aveti pe telefonul mobil o aplicatie cu ajutorul careia puteti scana coduri de bare, folositi QR Code-ul de mai jos.


View Comments