Posted By Costin

Sisteme de navigatie: RO.A.D. 2012, Atlasul Digital al Romaniei


RO.A.D. este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă, la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci, cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual.

Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Ieri, Sheba Distribution, reprezentantul brandului Garmin in Romania, a anuntat actualizari ale RO.A.D 2012, aducand un plus de mii de kilometri de drumuri si localitati la nivel de numere postale, iar pentru pasionatii de istorie noi situri reconstituite 3D. Inca odata, pentru cei care au un echipament de navigatie Garmin, Atlasul Digital al României v4.30 (adica RO.A.D.2012.30) putand fi achizitionat la 455 lei + TVA, de aici.

Ca utilizator de iGo (TV-ul de la masina nu stia altceva), intreb. A folosit cineva Ro.A.D? Pare o jucarie interesanta, judecand dupa imaginile puse la dispozitie pentru presa. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments