Posted By Costin

Divertisment: Un “viral de vineri” romanesc


Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, zic ca a venit momentul. Clipul de mai jos nu taraste nicio campanie in spate, e pur si simplu la caterinca, protagonistul fiind Darius Groza, puiutul de comunist al lui Traian Basescu si posesor al blogului jeg.ro.

Clipul in care Darius troleaza turistii din Pisa a fost publicat pe Youtube in data de 7 mai, in patru zile inregistrand peste 610.000 de vizualizari pe Youtube, aproape 3000 de voturi, plus o aparitie pe Gizmodo. Uber-cool!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments