Posted By Costin

Un weekend linistit! :-)


Pentru ca alt titlu nu am gasit, iar clipul de saptamana asta (viral deja de 2 saptamani) este atat de sec incat iti reformatezi toate ideile pe care le aveai despre mecanismele si subiectele unui viral. Si asta mai ales cand te uiti peste statistici: 444,586 Facebook shares si 168 blog posts ce au ajutat la generarea a peste 8,5 milioane de afisari pe Youtube. Nope, nu merita nici macar un embed.

Pentru a nu lasa insa seara fara nicio continuitate, va propun doua clipuri muzicale (saptamana trecuta au fost 3). Sa aveti un weekend linistit si alaturi de cine vreti voi. 🙂 Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

Drake – Take Care (Explicit) ft. Rihanna (peste 4,8 milioane de afisari in 2 saptamani)

Jesse & Joy – ¡Corre! (peste 41 milioane de afisari in 4 luni)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments