Posted By Costin

Aniversari: urban.ro a implinit 1 an


urban.ro, proiect pe care refresh.ro l-a urmarit inca de pe vremea cand se numea monden.info (vezi eticheta monden.info), a sarbatorit in urma cu 2 zile, pe 1 iunie, 1 an de la lansarea care a avut ca scop repozitionarea proiectului din blog in site de going-out, pastrand insa accentul pe muzica.

La multi ani!

anca nelersa

Am muncit, am crezut, am incercat sa demonstram ca suntem la fel de buni, seriosi si ca putem dezvolta mult mai multe lucruri pentru voi, cititorii. Am inaugurat rubrici separate dedicate filmului, evenimentelor si nu in ultimul rand lifestyle-ului.

Am strans in jurul nostru oameni talentati si dedicati: Edi, Alexandra, Alin, Bimus, Razvan, Dada, Cristina, Kristofer, Matei. Intr-un an de zile au reusit sa scrie 8.500 de articole, au strans 34.000 de comentarii, 1.500.000 de unici, 3.500.000 de vizite si 16.200 de fani pe Facebook (cei din urma in mai putin de un an).

Mult, putin, va lasam pe voi sa stabiliti.

Anca Nelersea1, aici

Urban.ro

Note de subsol:
1. Anca Nelersa – PR Manager @ Uzina De Net Interactive. Twitter | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments