Posted By Costin

Aplicatii utile: Send by email (chrome app)


M-am obisnuit atat de mult sa-mi trimit pe email diferite pagini de internet pe care le vizitez pe telefonul mobil, ori tableta, incat am cautat o extensie pentru Google Chrome care sa faca acelasi lucru pe care browserele dispozitivelor mobile il ofera by default.

Extensia se numeste Send by email si face 2 lucruri: a) deschide o fereastra de email in cazul in care faceti click pe o adresa de email de pe o pagina web, si b) adauga un buton in partea din dreapta a browser-ului care, odata apasat, deschide aceeasi fereastra precompletand in corpul mailului adresa web pe care o vizitai in acel moment.

In cazul in care cunoasteti astfel de aplicatii / extensii si pentru iExplorer, ori Firefox, nu ezitati sa lasati un comentariu. Inca nu foloseste toata lumea Chrome :-). Multumesc.

Later edit: valabila doar pentru utilizatorii Gmail. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments