Posted By Costin

Lansari: auto.ro pentru Android


Dupa cateva luni de test, auto.ro lanseaza si aplicatia pentru Android, la doua luni de la (re)lansarea celei pentru iPhone (iPad). Aplicatia faciliteaza accesul la principalele servicii din domeniul auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari si alte puncte de interes importante, calculeaza ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii.

Pentru cei care accesati acest articol de pe mobil si nu o aveti instalata, link-ul pentru a o putea descarca de pe Google Play este acesta. Cei care o aveti deja instalata nu trebuie decat sa faceti un update. Iata si prezentarea aplicatiei.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments