Posted By Costin

Buna dimineata, prietene de pe Facebook! (top 10 stiri virale)


Conform ZeList, econtext.ro (1), evz.ro (2), a1.ro (1), ziare.com (1), realitatea.net (1), hotnews.ro (2) si timesnewroman.ro (2) sunt site-urile care au generat stirile virale la data de 31 mai (sursa). Din topul pe care il urmarim impreuna de luni de zile deja, lipsesc consacratele stirileprotv.ro, gandul.info, ori protv.ro. Vezi stiri virale, arhiva acestor articole.

Iata insa si top 10, pe locul 3 aflandu-se un clip inregistrat in cadrul emisiunii “Neatza, cu Razvan si Dani”, pe Antena 1, clip in care Nicole interpreteaza piesa “Good morning, my Facebook friend!”. Buna dimineata si voua! 🙂

1. econtext.ro – Tovarasi, cand se traia mai bine: in comunism sau acum? Vezi cat costau painea, laptele, zaharul, untul, tigarile, intretinerea, benzina si Dacia in comunism si cat costa acum (aici)
2. evz.ro – O STUDENTĂ EMINENTĂ trece printr-o suferință greu de imaginat, la 21 de ani. Are nevoie URGENT de ajutor (aici)
3. a1.ro – Nicole – Good morning, my Facebook friend (aici)

4. ziare.com – Ponta si-a numit finul in Guvern (aici)
5. realitatea.net – Publicitarul român care a renunţat la o carieră de vis şi s-a dus să mediteze în India. Povestea lui Sega (aici)
6. Hotnews.ro – Iasi: Persoanele care l-au huiduit pe Victor Ponta, amendate cu cate 700 lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice (aici)
7. Hotnews.ro – EXCLUSIV Cercetatorii romani nu mai au acces la articolele stiintifice internationale ale Thomson Reuters din cauza unei decizii a Ministerului Educatiei – Dragos Ciuparu, fostul sef al Cercetarii: “Nu se mai pot detecta plagiatele” (aici)
8. timesnewroman.ro – Într-un moment de neatenţie, Radu Banciu a început să se jignească singur (aici)
9. evz.ro – Abandonare extremă: 47 de prunci plâng după mama în spital (aici)
10. timesnewroman.ro – Patriarhul Daniel: „Lady Gaga va cânta la inaugurarea Catedralei Mântuirii Neamului” (aici)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments