Posted By Costin

Blogging: Campaniile saptamanii 28 mai – 3 iunie din blogosfera romaneasca


Nota: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Saptamana trecuta, bloggerii s-au binedispus la cinema, la comedia What to expect when you’re expecting. Gasiti recenzii la Denisa Bargau, Laurentiu Buica, Andra Zaharia, Andreea Burlacu, Sabina Conovac, Cristi Serb, Matilda Tanascov, Auras Mihai Geambasu si Raluca Popa.

De ziua lor, copiii s-au fotografiat la emag, in cadrul proiectului Portret de copil, initiat de Foto Union. Detalii si fotografii gasiti la Dan Dragomir, Bogdana Dobre si Cristian Sutu.

VAMA si-a lansat albumul “2012” cu un concert la Sala Palatului. Au dat invitatii la concert si au publicat opinii despre show Andreea Burlacu, Alex Ciuca, Ruxandra Predescu si cu mine.

Tot saptamana trecuta a fost si mult asteptata intalnire cu Philip Kotler. Au mai oferit reduceri pentru bilete Andrei Rosca, Alexandru Negrea si Elena Ciric.

Avon si Tina R au lansat impreuna o linie de tricouri numita Avon Colors by Tina R. Au scris pe tema asta Corina Maria Scheianu, Iuliana Manea, Raluca Popa, Marie-Jeanne Schweffer, Claudia Tocila, Denisa Bargau si Anne-Marie Chelariu.

Cristina Bazavan a povestit despre secretele unui tzatziki ca la greci, dupa o degustare de iaurt Olympus. Tot ea a devenit parte dintr-un proiect initiat de Peroni si va crea un obiect de decor care va fi piesa centrala in cadrul Collaborazioni – o cina rafinata in aer liber.

Danone Cremosso are o noua competitie intre bloggeri si gusturi, odata cu lansarea a doua sortimente noi de iaurt. Cabral Ibacka este fresh si reprezinta iaurtul cu ciocolata si menta, iar Florin Grozea este sweet si reprezinta iaurtul cu gust de caramel. Juriul decide cine castiga, pe lovedebates.ro.

Sebastian Bargau, Cristi Serb, Radu Bazavan si Andrei Crivat si-au luat diplomele de onoare dupa cursul de “dresaj de lei” organizat de OTP Bank.

Valentin Bosioc, Roxana Bursuc, Lavinia Biberi , Andreea Burlacu si cu mine am scris cateva concluzii despre consumul de lactate, dupa o intalnire cu dr. Mihaela Bilic organizata de Albalact.

Campania Avon de recrutare a noilor reprezentanti s-a incheiat. Daca vreti sa aflati deznodamantul povestii lui Alex si Alexandrei, aflati la Ruxandra Predescu, Radu Dumitru, Daniela Petrescu si Denisa Bargau.

Dan Dragomir, Victor Kapra si Bogdan Constantinescu au oferit invitatii la concertul Slayer.

Am mai gasit doua articole despre campionatul de gratar organizat de Golden Brau, la Ionut Bunescu si Auras Mihai Geambasu.

Radu Dumitru a facut cateva calcule si a tras linie la o suma maricica economisita prin sistemul de cashback Cash Cow.

Am mai gasit cateva povesti si fotografii de la Cupa Bloggerilor de la Medias, la Marius Matache, Andrei Cismaru, Alex Tunaru si Alin Pandaru.


Raluca Popa
a scris despre programul de 14 zile creat de Activia pentru un stil de viata sanatos.

Valentin Bosioc, sportlocal.ro si Cristi Serb au oferit abonamente la Bucharest Wheels Arena.

Oana Bratila, Cezar Vasile si Sabina Cornovac au scris despre Pista Verde, o initiativa a Coca-Cola HBC prin care un grup de biciclisti si-au trasat singuri o pista dedicata prin centrul Capitalei.

Miruna Siminel a scris despre reducerile oferite de clinica Medas pentru scanarea alunitelor prin dermatoscopie.

Marius Matache a fost la filmul Jurnalul Terorii si a publicat o recenzie pe blog.

Ana Musat a organizat un concurs impreuna cu magazinul Refashion.ro si a oferit un voucher de reducere. Tot la ea mai gasiti un concurs cu premii constand in produse naturiste.

Elena Ciric ofera un abonament la International Romani Art Festival.

Denisa Bargau a recomandat inca doua produse de la Organique – un gel de dus si o lotiune de corp.

Anne-Marie Chelariu are un concurs in parteneriat cu Elos Beauty.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments