Posted By Costin

Cand 14mm inseamna 14mm si nu 21mm


Despre D800 am mai amintit de cateva ori pe refresh.ro. Am plans dupa el prin octombrie anul trecut, am cascat urechile la zvonuri, l-am comparat cu D7000 si D4 la lansare si l-am asteptat cateva luni in precomenzi, stocurile fiind destul de limitate la nivel international, motivul, din cate am inteles intr-un final, fiind inundatiile celor doua fabrici, aparent si vina disparitiei temporare de pe piata a lui D90.

Ieri a fost singura zi in care atat Nikon D800 cat si D4 au putut fi gasite pe stoc, fara precomanda, la f64.ro. Imi pare rau, insa stocul s-a epuizat. 🙂 Mai jos aveti un unboxing al cutiei in care whatevaruieste D800-le (specificatii gasiti aici). Mai multe, incepand de astazi, in fotografiile pe care o sa le fac (gasiti cateva pe contul personal de pe 500px.com).

Sa aveti un weekend la fel ca al meu!

* Titlul se refera la faptul ca, in sfarsit, o sa simt si eu cei 14mm din 14-24mm de aici. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments