Posted By Costin

Conditiile de trafic din Bucuresti, disponibile pe Google Maps


De vreo saptamana, pe 20 iunie ca sa fim exacti, Google a anuntat includerea conditiilor de trafic din Bucuresti si pe anumite portiuni ale drumului european E81 in Google Mapp, update-ul fiind disponibil pentru orice terminal, PC, tableta sau smartphone. Stirea a anuntat-o zoso.ro, prin urmare era inutil sa o mai dea cineva.

Si pentru ca tot se intreba Vali Petcu daca stiti pe cineva care tine Google Maps deschis intr-un oras pe care il cunoaste, va semnalez faptul ca acum aveti si raspunsul. Eu. Si cred ca multi altii care nu cunosc Bucurestiul, ori prefera sa caute un nume de restaurant, ori companie, pe Google, decat o adresa ciudata pe care GPS-ul nu o gaseste.

Ideea e ca nu prea am inteles cum functioneaza. Prin urmare, ieri, mi-am instalat iPad-ul, frumos, pe bordul masinii, am activat un hotspot WiFi pe telefonul mobil (iPad-ul, saracul, nu stie decat WiFi) si am purces, teoretic, spre Mamaia. Practic am dat o tura in jurul biroului. Ideea e ca in afara de cateva linii rosii sau verzi care s-au activat de-a lungul strazilor, nu am zarit nimic altceva.

Banuiesc ca verde inseamna ca-i liber, rosu ca-i cu probleme. 🙂 A mai incercat cineva?
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments