Posted By Costin

COSMOTE – Veteranul. Povestile nespuse trebuie descoperite!


Va mai aduceti aminte de Fluturele? Mama si fiul? Spiridusul? De cateva zile, pe TV se difuzeaza un nou spot (Campania Veteranul), spot creat de Papaya Advertising, ce face parte din aceeasi platforma “Time to listen” / “Timp sa ascultam” din care fac parte si cele pe care le-am amintit mai sus.

Noul spot TV COSMOTE arată că primele impresii nu sunt întotdeauna corecte şi că uneori avem opinii eronate, accentuând faptul că poveștile nespuse pot fi descoperite cel mai ușor navigând online cu ajutorul planurilor tarifare COSMOTE. Abonamentul COSMOTE XL promovat în reclamă oferă 150 MB trafic de date, care îți permite să explorezi și să afli mai multe povești. Acest pachet mai include și alte beneficii, precum: 250 de minute naționale și internaționale, 2.000 de minute în rețea, 2.000 de SMS-uri în rețea, 150 de MMS-uri în rețea, 1.500 video call-uri în rețea și 2.000 de minute către numere Romtelecom, totul pentru 18.6 euro/lună (TVA inclus).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments