Posted By Costin

De la “The Passion of the Christ” la “Salvati Rosia Montana”


Maia Morgenstern, actrita pe care eu o asociez cu cele mai dramatice roluri feminine din istoria cinematografiei romanesti, joaca intr-un clip realizat pro-bono de catre agentia Papaya Advertising, ce isi propune sa ilustreze un nou punct de vedere asupra discutiei din jurul subiectului Rosia Montana (de parca ar fi un al treilea punct de vedere!).

Clipul are deja 3 zile de la postarea lui pe Youtube, timp in care a inregistrat peste un sfert de milion de vizionari. Ca sa fim exacti, acesta inregistreaza in acest moment 239.286 de vizualizari, prezentand-o pe Maia cum sufera (cateva picaturi de sange scurgandu-i-se din lobul urechii, in urma smulgerii cerceilor), donand aurul pe care il poarta pe ea. (a scris si Alex)

Mi se pare destul de dur (personal nu gasesc nimic interesant / demn / etc in auto-mutilare). Pareri?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments