Posted By Costin

Evenimente: Bloggeri si branduri, fata in fata la Social Media Summer Camp 2012


* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

In perioada 12-15 iulie 2012, Revista Biz organizeaza Social Media Summer Camp 2012, in aceeasi locatie de la Paraul Rece in care s-au desfasurat si editiile precedente, tabara in cadrul careia influentatori din media sociale din Romania vor sta fata in fata cu brandurile / companiile. Asta peste zi. Serile le vor petrece in jurul focului de tabara. 🙂

* detalii despre editiile precedente gasiti urmarind eticheta Social Media Camp.

Programul din vara aceasta cuprinde teme variate, plecand de la modul in care ar trebui sa-ti faci o prezentare, despre cum sa vorbesti in public, despre brandul personal, despre metricele media sociale, ROI din Facebook, pana la creativitate, eficienta si profesionalizare in blogging.

De asemenea, temele vor raspunde si intrebarilor de genul Social media, un job intern sau o agentie?, PR & bloggeri, dragoste din interes?, ori Cand stii ca este pregatit sa intri in social media? Test de “Social Media Readiness”.

Notati in agenda. 12-15 iulie, Paraul Rece. Inscrierile aici.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments