Posted By Costin

Evenimente: Social Networks Conference 2012 (11 iulie / Marriott)


* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

social networks conference

Companiile folosesc Facebook in mixul lor de comunicare de mai bine de doi ani. Exista deja multe branduri care nu ocolesc Facebook in marile lor campanii. Cei mai multi oameni de marketing au nevoie insa de idei noi si solutii la provocarile actuale intalnite pe Facebook dar si in cadrul noilor retelele sociale. Social Networks Conference vine in intampinarea acestor nevoi si isi propune ca editia din 2012 sa ofere un ghid avansat de marketing in retelele sociale.

Social Networks Conference va avea loc pe data de 11 iulie 2012, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Programul este disponibil aici, inscrierile se fac aici (125 Eur + TVA/persoana). Pentru a va reaminti ce s-a intamplat la primele doua editii, puteti conspecta eticheta Social Networks Conference.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments