Posted By Costin

Internet gratuit prin WiFi pe plajele din Mamaia si Costinesti


Incepand din luna iulie, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi au acces gratuit si nelimitat la internet in Mamaia, pe plajele din zona Casino (la piciorul telegondolei), in fata hotelului Savoy, in zona hotelului Junona, pe plaja Vega, in interiorul parcului Aqua Magic, in zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, in fata hotelurilor Flora si Ovidiu – langa pasarela, in zona Melody si zona Camping Nord.

Accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi va fi disponibil si in Costinesti, in zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert si in fata clubului Tineretului.

Vodafone

Accesul la internet este oferit de Vodafone Romania, ocazie cu care compania promoveaza o serie de aplicatii pe care utilizatorii pe pot folosi de pe terminalele mobile:
– Sapte Seri powered by Vodafone (Android | iOS),
– Mersul Trenurilor powered by Vodafone (iOS | Android),
– SeeNow (pentru filme) (Android – telefon | tableta, iOS – iPhone | iPad),
– Prevyou (iOS | Android),
– Trilulilu (Android) si
– Adevarul powered by Vodafone (Android).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments