Posted By Costin

Italia si codurile QR, site-urile pentru mobile si aplicatiile pentru iPhone


Ma aflu in La Spezia (wiki), un orasel din nordul Italiei al carui ultim recensamant realizat la inceputul lui 2011 a numarat 95.000 de suflete. Localitatea este un buffer turistic excelent intre Pisa si Cinque Terre (wiki), zona in care nu poti intra decat cu trenul.

Si, ca in toti cei 100 de kilometri pe care i-am batut de ieri pana astazi prin Italia, codurile QR le gasesti peste tot. Nu cred ca am vazut reclama outdoor fara un QR code, la fel de bine cum nu am vazut in viata mea o densitate mai mare de iPhone 4S ca in acest orasel.

Le gasesti chiar si pe Bobcat-ul care whatevaruieste niste pamant pentru a lasa loc asfaltului, executand legatura direct catre site-ul pentru mobile (beat that! :-)) al companiei importatoare, Italnolo (site). Care companie are si o aplicatie pentru iPhone. Si spoturi pe Youtube (OTV style).

Ca fapt, aici, proaspat lansatul samsung Galaxy S3 costa 699 de euro la liber. 3000 de lei.

bobcat


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments