Posted By Costin

(re)lansari: tvr.ro si tvrplus.ro


tvr.ro

Daca nu ma insel, saptamana trecuta tvr.ro era doar o pagina din care puteai sa ajungi pe proaspat lansatul tvrinfo.ro si tvrplus.ro, un portal video despre a carui lansare am observat ca nu a scris nimeni (corectati-ma, va rog, in comentarii daca gresesc).

Una peste alta, socul pe care l-a suferit, ca trafic, incepand de joi (21.06.2012) cred ca a insemnat relansarea tvr.ro, repozitionat din cate observ ca site… corporate. Despre restul de site-uri, am gasit pe PdM faptul ca tvrinfo.ro a costat 14.600 euro (executant Publyo) iar…

…tvrinfo.ro, e primul dintre cele cinci proiecte care vor fi lansate în următoarele luni. Vom lansa, în câteva săptămâni, site-ul corporate (www.tvr.ro), un portal video (tvrplus.ro) precum și două site-uri de sport: cel al Campionatului European de Fotbal și cel al Olimpiadei.

Mona Dîrțu, directorul TVR Interactiv, pentru PdM


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments