Posted By Costin

Nexus 7 = Asus ♥ Google


nexus 7

Dupa ce s-a infratit cu Samsung pentru smarphone-uri, Google s-a apropiat de Asus si a anuntat astazi Nexus 7, prima tableta de 7″ cu un procesor quadcore, prima tableta cu Android 4.1 Jelly Bean si, de altfel, prima tableta din seria Nexus :-).

Gasiti aici mai multe detalii despre tableta (+ specs aici), de amintit ar mai fi pretul destul de convenabil. Nexus 7 8GB este disponibil pentru 199 de dolari, in timp versiunea de 16GB costa 249 de dolari. Bine, asta cel putin pe site-ul de mai sus, unde puteti aplica deja pentru preorder.

Sunt foarte curios cum se va simti in comparatie cu Impresspeed IPS Supreme X100, tableta romaneasca de la E-Boda pe care am avut-o in teste. Ca pret vor fi la fel cand Nexus 7 va ajunge in Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments