Posted By Costin

Nu numai printul e pe moarte


incont.ro scrie ca, in fiecare an, cei de la 24/7 Wall Street (gasiti aici articolul pe care l-a preluat site-ul din Pache Protopopescu) identifica 10 branduri importante care dau semne ca vor disparea in curand. Iar lista pentru 2013 scoate in evidenta un numar de branduri printre care si doua care mi-au retinut atentia.

Este vorba despre RIM (Research In Motion), firma producatoare de BlackBerry. Stiti povestea. Telefoanele pe care le foloseau corporatistii, ori SOV. Insa, vorba aia, daca pana si lui SOV i-au gasit off-shor-urile din Cirpru…

O alta companie pentru care 24/7 Wall Street a sapat un loc de veci este Nokia, producatorul finlandez de telefoane mobile. Insa daca la RIM as intelege, cu toate problemele pe care le-a avut nu cred ca Nokia va dispare curand, asa cum 24/7WS dau de inteles.

Bine, 24/7WS ia in calcul faptul ca Nokia a disponibilizat masiv, peste 10.000 de angajati (20% dintre numarul total de angajati ai companiei), precum si scaderea rapida a vanzarilor si market share-ului.

Pareri?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments