Posted By Costin

Pentru noi doar Romania conteaza!


E-Boda Impresspeed IPS Supreme X100

Cu acest slogan, afisat atat pe cutii cat si pe site, isi intampina E-Boda clientii.

Zilele acestea o sa ma joc cu E-Boda Impresspeed IPS Supreme X100, o tableta lansata pe piata din Romania in urma cu exact 2 saptamani, dotata cu un procesor de 1.2 Ghz, 1 GB de memorie ram si 16GB spatiu de stocare.

Ecranul tabletei este de 9,7″, multitouch capacitiv in 10 puncte, la o rezolutie de 1024×768 pixeli, poate fi conectata la internet prin Wi-Fi, insa si 3G cu ajutrul modemurilor USB, si am mai observat si o mufa HDMI si inca una pentru casti.

Mai amintesc faptul ca are 600 de grame, ruleaza Android 4.0 si faptul ca este disponibila pe e-boda.ro, insa e posibil sa o puteti gasi si prin retelele Altex, Domo, Flanco si eMAG, la pretul recomandat de 999 lei.

Revin peste weekend cu un scurt review si cateva fotografii.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments