Posted By Costin

realitatea.NET e primul


Desi zilele viitoare implinesc un an de zile de cand nu mai sunt atat de conectat cu publishing-ul online din Romania, azi am zambit la urmatoarea formulare de mai jos. In alte conditii, cred ca as fi zgandarit putin atat orgoliile, cat si micul derapaj apropo de folosirea cuvantului “primul” :-).

Realitatea.NET a fost primul site romanesc de stiri din punct de vedere istoric iar acum e momentul ca site-ul sa devina prima sursa de stiri pentru mai multi cititori. Si aici intervii tu. (de aici)

Ideea e ca intotdeauna mi-au placut oamenii incapatanti si ambitiosi :-).

Realitatea.NET

In aceeasi ordine de idei, interventia despre care se povesteste mai sus consta in realizarea unui spot publicitar intre 20 si 60 de secunde in care sa spui intregii lumi de ce Realitatea.NET ar trebui sa fie prima lor sursa de stiri. Spotul castigator va fi folosit pe TV, spoturile finaliste doar pe internet.

* toate spoturile trimise (data limita este 21 august, ora 23:59) si aprobate vor intra in competitia pentru premii in valore totala de 7.000 de ron.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments