Posted By Costin

Se intampla si lucruri bune


Saptamana aceasta, viralul de vineri prezinta lumea altfel decat suntem obisnuiti sa o vedem. Pentru ca, pe langa politicienii care ori au tendinte de suicid, ori obisnuiesc sa copieze pentru lucrarea de licenta, pe langa titlurile bombastice din presa online, prin lume se intampla si lucruri bune.

Se intampla lucruri ca cele din clipul de mai jos, suprinse de camerele de supraveghere din intraga lume. Clipul a fost descoperit pe 11 iunie si a adunat pana acum peste 4.540.000 vizualizari pe Youtube, ajutat fiind de putin peste 375.000 de postari pe Facebook si 350 de bloguri prietenoase :-).

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments