Posted By Costin

Lansari: Smiley e SINGUR! Consoleaza-l la TINE in sufragerie!


Pentru ca tot A EXPLODAT stirea SOC despre DESPARTIREA lui Smiley de Laura Cosoi dupa o relatie de 5 ani, VARSA o LACRIMA AICI, va semnalez aplicatia HaHaHa Reality, dezvoltata pentru casa de productie muzicala HaHaHa Production.

Descarca: iOS | Android.

Cu ajutorul augmented reality, daca utilizatorii acestei aplicatii indreapta camera telefonului mobil, ori tabletei, catre ecranul monitorului / TV-ului pe care ruleaza ultimul videoclip al lui Smiley (Dead Man Walking), videoclip lansat saptamana trecuta, acestia au posibilitatea de a-l vedea pe Smiley dansand, asa cum arata si demo-ul de mai jos, chair si la un gratar :-).

Mie unul mi se pare de o inutilitate dusa la extrem, insa, dupa cum spune si comunicatul de presa, aplicatia este o premiera in industria de entertainment din Romania, iar entertainmentul nu trebuie neaparat sa fie util.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments