Posted By Costin

Tablete la preturi romanesti, prin magazinele Germanos


Despre Visual Fan si Allview am mai amintit de cateva ori pe refresh.ro. Am uitat intre timp sa verific ce e cu telefonul dual sim pe care l-au anuntat anul trecut, subject to change peste weekend, poate gasesc si vreunul la teste.

Allview AllDro 2 Speed HD

Astazi, Germanos anunta disponibilitatea in magazinele din toata tara a doua dintre cele mai perfotmante tablete aduse in Romania de catre Visual Fan. Este vorba despre Allview AllDro 2 Speed HD si Allview AllDro Speed.

Allview AllDro 2 Speed HD are un ecran senzitiv TFT de 8″ si cu o rezolutie HD de 1024X768 pixeli. Dispune de 2 camere foto, functie panoramica, 8GB capacitate de stocare si se poate conecta la TV printr-un cablu HDMI. Vine cu Android 4.0, procesorul fiind de 1.2Ghz.

Costa 799 fara abonament si 129 lei impreuna cu abonamentul Connect M si modemul Connect MF60 de la COSMOTE.

Allview AllDro Speed are un ecran de 7″, un procesor de 1.2Ghz, dispune de slot microSD prin care capaitatea de stocare poate fi extinsa pana la 32GB si vine cu Android 4.0. Costa 599 lei la liber si 1 leu impreuna cu abonamentul Connect M si modemul Connect MF60 de la COSMOTE.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments