Posted By Costin

Smartphone: Facebook Phone Concept


La un an de zile dupa ce Facebook isi punea amprenta pe doua dintre miliardele de modele pe care le-a lansat HTC anul trecut (este vorba de HTC ChaCha si HTC Salsa – vezi stirea), un designer polonez, Michal Bonikowski (site), a avut o revelatie, desenand un concept de Facebook Phone.

Cum astfel de intreprinderi nu pot performa altfel (remember pantofii de sport Google / Twitter / Facebook / Firefox?), imaginile conceptului au facut ieri turul globului pamantesc. Cum zvonul telefonului Facebook apropie deja anul, in cazul in care va fi lansat, telefonul nu va arata ca acesta, insa asta nu a impiedicat cateva milioane de oameni sa dea mai departe imaginile de mai jos.

Va place?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments