Posted By Costin

Una dintre cele mai atractive promotii pe care am vazut-o in ultima perioada


Si asta probabil pentru ca nu sunt un consumator obisnuit. Sunt, in general, in pas cu aproape orice inseamna tehnologie, si imi place sa interactionez cu noutatile care apar pe piata, indiferent daca acest lucru inseamna sa le primesc, ori sa le cer, in teste, sau sa mi le achizitionez, 90% la impuls.

Cele mai performante televizoare ale momentului marca Samsung se găsesc la eMAG cu o promoție de neegalat. La achiziția unui asemenea televizor interactiv se primește un Card Cadou în valoare de până la 2000 de lei. (aici)

Din pacate, promotia e valabila doar pana pe 2 iulie, insa cuponul poate fi folosit pentru a comanda orice produs din categoriile Televizoare, Audio Hi – Fi, Aparate foto DSLR, Home-Audio. Iar noul Nikon D3200 e pe acolo ca pret :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments