Posted By Costin

Vara nu… ?


Corect, o parte dintre voi ati ghicit continuarea titlului! 🙂

Cum nu imi aduc aminte sa fi propus prea multe clipuri romanesti pana acum (acesta e ultimul) in cadrul rubricii viralul de vineri, iar saptamana asta s-ar fi nimerit, pentru a III-a oara, un spoof pe melodia Call Me Maybe, pentru ca s-a gasit cineva sa-l faca si pe Barack Obama, presedintele SUA, sa o cante, am ales rapid reprezentantul acestei saptamani.

E vara, pentru unii mult de munca, pentru altii timp de concediu si calatorii, lucruri care duc la cat mai putin somn, nu? Este exact si ideea lui Connect-R. Vara nu se doarme, desi se pare ca a fost prins in flagrant de catre Cabral. Individul dormea :-).

Cu siguranta asta este melodia verii lui 2012, lucru pentru care propun sa-i dam lui Connect-R ce-i al lui Connect-R, clipul inregistrand de la lansare peste 100.000 de vizualizari pe Youtube in fiecare zi. Felicitari!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments