Posted By Costin

Viralul de vineri in Miami, cu majoretele de la Miami Dolphins si un zombie


De “Call Me Maybe” (Carly Rae) am mai amintit pe la jumatatea lunii mai, cand, echipa de baseball de la Harvard au interpretat-o intr-o maniera inedita in microbuzul clubului, cel mai probabil pe drumul de intoarcere de la vreun meci.

majoretele de la Miami Dolphins

In urma cu cateva zile, majoretele de la Miami Dolphins (au site!!! :-)) au publicat pe Youtube un clip asemanator, insa montat fain, ca un videoclip. Publicat in urma cu 2 zile, acesta a reusit aproape 2 milioane de vizualizari, peste 220.000 de shares pe Facebook si aprape 200 de posturi pe bloguri.

Place? 😀

Va mai semnalez si Miami Zombie Attack Prank!, un clip ce a inregistrat peste 7.5 milioane de vizualizari, 860.000 de shares pe Facebook si 175 de posturi pe bloguri in ultimele 6 zile, insa nu mi s-a parut distractiv pana in ultimele secunde, cand… 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments