Posted By Costin

Viralul de vineri: O cerere in casatorie de 10 milioane de vizualizari pe Youtube


Intr-o singura saptamana!

Postat in data de 25 mai, inregistrarea unei cereri inedite in casatorie, sub forma unui flashmob cu ajutorul a peste 60 de persoane (familie si prieteni), raporteaza dupa 8 zile aproape 10,5 milioane de vizualizari pe Youtube, 295,000 de postari pe Facebook si peste 500 de articole pe bloguri din inreaga lume.

Cum spunea si Vali Negoita aici, e posibil ca acesta sa fie viralul anului 2012, insa cu siguranta este cea mai tare cerere in casatorie pe care am vazut-o vreodata. Vizionare placuta si parerile in comentarii, va rog!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments