Posted By Costin

Relansari: Pentru jurnalisti si bloggeri, de la Vodafone Romania


Saptamana aceasta, Vodafone Romania a relansat vodafonenewsroom.ro, o platforma dedicata formatorilor de opinie, jurnalisti si bloggeri, dar si tuturor utilizatorilor interesati de produsele, serviciile si campaniile companiei. Noul format al paginii aduce in prim plan anunturile si evenimentele speciale din viata Vodafone Romania si a Fundatiei Vodafone, permitand o navigare intuitiva, impartita in spatii delimitate, in functie de tipul de continut.

Vodafone

Astfel, primul ecran include, de acum, o caseta dedicata unui eveniment special din viata Vodafone, ce poate acomoda orice tip de continut multimedia, iar coloana stanga grupeaza proiectele desfasurate de Vodafone Romania in online, precum si la prezenta Vodafone Romania pe retelele sociale.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments