Posted By Costin

3 despre instagr.am. De la ciocolata, la cum distruge instagr.am-ul creativitatea!


De ce sa nu recunosc, in ultimele 2-3 luni am folosit destul de mult aplicatia instagr.am, impreuna cu Samsung Galaxy S3, un telefon extraodrinar din toate punctele de vedere, cel mai bun smartphone de pe piata la ora actuala, evident, din punctul meu de vedere (pret: 2699 lei).

Nota: instagr.am poate fi descarcata de aici: iOS | Android

Va semnalez 3 articole pe care le-am citit azi cu si despre instagr.am:

1. aparent, cei de la instagr.am au citit articolul pe care l-am scris la inceputul lunii aprilie (lol). Drept urmare, se pare ca pregatesc si o versiune de web a platformei, ca la carte, cu posibilitatea de a vedea toate fotografiile pe care le-a facut un utilizator, altfel decat urmarindu-l prin intermediul aplicatiei (sursa).

2. Un articol aparut in The Guardian, arunca indoiala asupra instagram-ului in fotografie, sustinand faptul ca filtrele folosite sunt, de fapt, o antiteza a creativitatii, distorsionand povestea din spatele fotografiei. Articolul il puteti citi integral aici.

3. cum pot ajunge fotografiile facute prin instagram pe ciocolata?

Bonus, cateva imagini pe care le-am facut in ultimele 24 de ore cu instagr.am.

Peroni

Vile cu piscina

Tempted to touch

Sori


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments