Posted By Costin

3 virale de vineri


De fericire / tristete, ca pe 29 luna aceasta nu / vom merge la referendumul in urma caruia noi, poporul, vom stabili, iarasi, daca presedintele suspendat Traian Basescu nu / se va intoarce pe mare, va propun 3 clipuri pentru episodul viralul de vineri de saptamana aceasta. Sa fie pentru toate gusturile, zic.

Si avem, in ordinea numerelor de pe Youtube, Flo Rida – Whistle pentru barbati (27 de milioane de vizionari intr-o luna si 2 saptamani), Vai amarelar? Ou vai de Gillette? pentru fete (18 milioane de vizualizari in 3 saptamani, ignorati continutul Gillette) si Beauty and the BEAT! pentru oricine 🙂 (3,5 milioane de vizualizari in 8 zile).

Sa aveti un weekend racoros.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments