Posted By Costin

Cand o vedeta TV are mai multa autoritate decat un presedinte suspendat


Interesant nu mai e faptul ca, astazi, Traian Basescu a uitat inca odata sa mai posteze pe pagina lui de Facebook, boicotul fiind mult mai aproape de ceea ce are nevoie in acest moment. Interesant e ca, cel putin eu, ma asteptam ca pagina de Facebook sa creasca mult mai repede.

Pagina de Facebook pe care presedintele suspendat al Romaniei cauta oamenii suparati pe el a strans pana in acest moment 26k fani. Cu putin peste 5000 de fani mai mult decat in urma cu 2 zile. Adica jumatate din cat a strans cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca.

Vedeta din Pache Protopopescu a lansat in aceasta dupa amiaza pagina de Facebook Andreea Esca Oficial, pagina ce a reusit performanta a peste 10.500 de fani in doar 6 ore, cifre asigurate de masinaria online pe care ProTV o are la dispozitie.

Andreea Esca

Bine v-am gasit. Dupa ce am vazut ca exista foarte multe Andreea Esca pe Facebook, care vi se adreseaza si carora le scrieti diverse mesaje m-am gandit ca ar fi bine sa clarificam lucrurile. Pana acum niciuna dintre aceste “Andree”….nu eram eu. Adica eu, Andreea Esca, ProTV 😉 De astazi am creat aceasta pagina, care va fi si singura. “Asa ca..Buna seara Romania, buna seara Bucuresti, Andreea Esca va saluta! :)”


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments