Posted By Costin

Cat de bune sunt fotografiile tale cu telefonul mobil?


Timp de 2 luni de zile, pe pagina de Facebook COSMOTE Romania se desfasoara 4 competitii de fotografie cu telefonul mobil, fiecare avand cate o tema clara: Portret (17-30 iulie), Cladiri (31 iulie-13 august), Tech (13-26 august) si Vara (27 august-9 septembrie).

Portret – Caracteristica „expresivitate” tipica noua se manifesta in cele mai diverse momente si, oricat de mult ne-am dori sa o surprindem, nu mereu avem la indemana un dispozitiv potrivit s-o capturam. Nu de putine ori, telefonul nostru a fost gazda unor portrete care au transmis emotii variate: bucurie, melancolie etc. Ale prietenilor, ori animalelor de companie.

Jurizeaza ochii ageri ai lui Radu Badoiu si Cristi Sutu, iar premiul pentru fiecare tema in parte va fi un training foto oferit de Foto Union. Inscrierile fotografiilor se fac in aplicatia dedicata de pe Facebook.

Succes!

Link-uri:
– COSMOTE Romania: website | facebook
– Foto Union: website | blog | facebook


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments