Posted By Costin

Cat internet mobil consumi intr-o luna?


In urma cu fix 2 saptamani mi-am instalat de curiozitate o aplicatie care masoara cat internet mobil consum, in ideea in care, de obicei, acasa, ori la munca (la munca cam in jumatate din timp) folosesc o conexiune WiFi.

Rezultatul? 1009MB.

* ca o paranteza, in weekend-ul in care am fost pe plaja Kanal D din Mamaia, telefonul meu a functionat pe post de internet mobil pentru laptop. Adunand ochiometric, in cele 2 zile am consumat cam 150-200 MB (foto si video).

Insa oricum as rotunji, tot imi trebuie aproape de 2000 MB pe luna. De curiozitate, isi mai monitorizeaza cineva (care nu are limita) traficul pe mobil? Sunt curios daca sunt eu exagerat si ar trebui sa ma opresc. Sau ma invart in parametri normali? :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments